Svet
3141 ogledov

Znane podrobnosti silovitega trčenja, v katerem so umrli štirje mladi ljudje

sveča ogenj plamen Epa Simbolična fotografija.
Šli naj bi na burek v sosednjo vas ...

Umrli vsi potniki

Dopoldan smo poročali, da se je včeraj v kraju Stari Mikanovci pri Vinkovcih zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli štirje mladi ljudje. 19-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad svojim avtomobilom, pristal na pločniku in udaril v družinsko hišo. Na kraju nesreče so umrli 19-letni voznik, 18-letni sovoznik ter 18-letni in 20-letna sopotnika na zadnjem sedežu.

Ko se je kavarna zaprla, so postali lačni

Glas Slavonije pa je delil nove informacije, sicer še neuradne, o podrobnostih nesreče. Vsi štirje potniki naj bi bili sinoči v kavarni v Vrbici, ko se je ta zaprla, pa so se odločili, da gredo v sosednje Stare Mikanovce po burek in dekle tam spotoma odložijo doma. Oče umrlega dekleta naj bi bil po poročanju portala Glas Slavonije prometni policist.

A do svojega cilja niso nikoli prispeli, voznik je pošteno pohodil plin, zato je avtomobil zletel s ceste. "To je velika tragedija za našo občino in za vse družine umrlih. Tragedija je že, da se kaj takega zgodi starejšim ljudem, kaj šele mladini, katere povprečna starost je 20 let. Vsem družinam izrekamo iskreno sožalje," je dejal župan občine Semeljci Grga Lončarević.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • MihaPu 11:06 31.julij 2020.

    Če ne bi bil mrtev bi ga tako in tako ubil kar sam, če bi se to zgodilo enemu od članov moje družine. Žal mi je nedolžnih potnikov, ki so se peljali z kretenoidom prvega razreda. V takšnih primerih idiotov ...prikaži več dragi fantje in dekleta, takoj recite da zaustavi avto in da greste VEN, vaše življenje je bolj pomembno od rally-a do bureka.