Halle Berry: Po pojavu bolečine sum na kostnega raka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Med snemanji si je zlomila dve rebri.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Halle Berry je za Variety spregovorila o svojem novem filmskem projektu Bruised, za katerega je stala pred in tudi za kamero. 

Lepotica se je prelevila v nekdanjo borko MMA, Jackie Justice. Četudi je Halle v izjemni telesni kondiciji, ki jo vzdržuje tudi z borilnimi veščinami, snemanja niso bila mačji kašelj. 54-letnica si je namreč zlomila dve rebri. Sprva je sicer mislila, da za bolečino tiči veliko hujši razlog.

Foto: Profimedia halle berry
Bolečina se je pojavila v hipu. Bilo je tako hudo, da igralka ni mogla več dihati. "Mislila sem, da imam kostnega raka. Mislila sem, da ima osteoporozo. Nisem razumela, kako se mi lahko to dogaja, saj sem bila v dobri telesni pripravljenosti,“ je povedala zvezdnica, ki sedaj meni, da je poškodba povezana s sladkorno boleznijo. "Moje kosti se hitreje zlomijo kot pri drugih ljudeh,“ je še dodala.
Mama dveh otrok si med snemanji kljub poškodbi ni privoščila odmora za okrevanje. "Snemanj nisem hotela zaustaviti, ker smo se nanje tako dolgo pripravljali. Vadili smo, bili smo pripravljeni. /.../ Prigovarjala sem si: 'Ne bom se zaustavila. Tako daleč sem prišla. Pretvarjala se bom, da ne boli.'“ 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.