Magazin > VIP
15170 ogledov

Halle Berry: Po pojavu bolečine sum na kostnega raka

halle berry Profimedia
Med snemanji si je zlomila dve rebri.

Oskarjevka Halle Berry je za Variety spregovorila o svojem novem filmskem projektu Bruised, za katerega je stala pred in tudi za kamero. 

Lepotica se je prelevila v nekdanjo borko MMA, Jackie Justice. Četudi je Halle v izjemni telesni kondiciji, ki jo vzdržuje tudi z borilnimi veščinami, snemanja niso bila mačji kašelj. 54-letnica si je namreč zlomila dve rebri. Sprva je sicer mislila, da za bolečino tiči veliko hujši razlog.

halle berry | Avtor: Profimedia Profimedia

Bolečina se je pojavila v hipu. Bilo je tako hudo, da igralka ni mogla več dihati. "Mislila sem, da imam kostnega raka. Mislila sem, da ima osteoporozo. Nisem razumela, kako se mi lahko to dogaja, saj sem bila v dobri telesni pripravljenosti,“ je povedala zvezdnica, ki sedaj meni, da je poškodba povezana s sladkorno boleznijo. "Moje kosti se hitreje zlomijo kot pri drugih ljudeh,“ je še dodala.
Mama dveh otrok si med snemanji kljub poškodbi ni privoščila odmora za okrevanje. "Snemanj nisem hotela zaustaviti, ker smo se nanje tako dolgo pripravljali. Vadili smo, bili smo pripravljeni. /.../ Prigovarjala sem si: 'Ne bom se zaustavila. Tako daleč sem prišla. Pretvarjala se bom, da ne boli.'“ 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.