Halle noče, da bivši hčerko spremeni v belko

Foto: EPA
Foto: EPA
Halle Berry in bivši Gabriel Aubry sta spet na sodišču. Tokrat zaradi hčerkinih las.
Oglej si celoten članek

Od razpada zveze se Halle Berry in Gabriel Aubry ne moreta dogovoriti o več stvareh, povezanih z njuno šestletno hčerko. Še vedno nista dorekla, koliko denarja igralka dolguje bivšemu partnerju za čas, ko skrbi za njunega otroka. Pred kratkim pa je med njima počilo, ker naj bi Aubry iz Nahle poskušal "narediti belko“

Halle je pobesnela, ko je Aubry hčerki zravnal lase in jih posvetlil s prameni. Prepričana je, da želi storiti vse, da bi bila deklica videti belka. Igralke v ponedeljek na sodišču ni bilo, se je pa zato njen odvetnik zapletel v dolgo pregovarjanje z Aubryjem. Sodnik je na koncu odločil, da nobeden od staršev ne sem spreminjati naravnega videza deklice. 

Pred tremi leti je Berryjeva za revijo Ebony dejala, da "čuti, da je Nahla temnopolta“. "Ne bom je označevala. Jaz sem se morala sama odločiti in to bo morala storiti tudi sama – kako se identificirati v svetu. Mislim, da bo to večji osnovano na tem, kako svet vidi njo. Tako je bilo pri meni,“ je povedala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.