Magazin > VIP
203 ogledov

Halle noče, da bivši hčerko spremeni v belko

Halle Berry EPA
Halle Berry in bivši Gabriel Aubry sta spet na sodišču. Tokrat zaradi hčerkinih las.

Od razpada zveze se Halle Berry in Gabriel Aubry ne moreta dogovoriti o več stvareh, povezanih z njuno šestletno hčerko. Še vedno nista dorekla, koliko denarja igralka dolguje bivšemu partnerju za čas, ko skrbi za njunega otroka. Pred kratkim pa je med njima počilo, ker naj bi Aubry iz Nahle poskušal "narediti belko“

Halle je pobesnela, ko je Aubry hčerki zravnal lase in jih posvetlil s prameni. Prepričana je, da želi storiti vse, da bi bila deklica videti belka. Igralke v ponedeljek na sodišču ni bilo, se je pa zato njen odvetnik zapletel v dolgo pregovarjanje z Aubryjem. Sodnik je na koncu odločil, da nobeden od staršev ne sem spreminjati naravnega videza deklice. 

Pred tremi leti je Berryjeva za revijo Ebony dejala, da "čuti, da je Nahla temnopolta“. "Ne bom je označevala. Jaz sem se morala sama odločiti in to bo morala storiti tudi sama – kako se identificirati v svetu. Mislim, da bo to večji osnovano na tem, kako svet vidi njo. Tako je bilo pri meni,“ je povedala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.