Hannah osvaja od Argentine do Avstralije

Foto: Klemen Razinger
Foto: Klemen Razinger
Videospot za pesem Straight Into Love, s katero bo Hannah Mancini nastopila na letošnji Evroviziji, je všeč tako domačim kot tujim gledalcem.
Oglej si celoten članek

Hannah Mancini je z videospotom za skladbo Straight Into Love zadela v polno, ko si je za svoje soigralce izbrala postavne plesalce. Videospot je namreč, tako doma kot v tujini, naletel na odlične kritike. V spletni anketi, ki smo jo izvedli na našem portalu, je videospot všeč kar 76 odstotkov anketirancev, 20 odstotkov meni, da je boljše kot lani, ko videospota sploh ni bilo, le 4 odstotki anketirancev pa nad videospotom niso navdušeni.

Videospot so z odobravanjem sprejeli tudi obiskovalci uradne evrovizijske strani. "Ljubim Hannin glas, odlična pevka je … Fantje v videospotu pa vroči, želim si Slovenskega fanta! Pesem sicer ni zmagovalna, vendar bi jo bilo lepo slišati v finalu. Lani je bila Eva z Verjamem podcenjena, zaslužila si je zmago ali vsaj enega izmed prvih treh mest," je zapisala argentinska oboževalka. V Avstraliji pa so, zaradi seksi mladih plesalcev, ki so glavne zvezde videospota Straight Into Love,  Hannah nadeli vzdevek panterica (cougar): "Obožujem ta video! Zame je med prvimi dvanajstimi na tem tekmovanju …"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:44 30. Marec 2013.

    *v tujini

  • 03:43 30. Marec 2013.

    Vsako leto novinarji pišete, kako naše evrovizijske skladbe v dobro sprejemajo in hvalijo, potem smo pa na zadnjih mestih. Raje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.