Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Hannah osvaja od Argentine do Avstralije

Hannah Klemen Razinger
Videospot za pesem Straight Into Love, s katero bo Hannah Mancini nastopila na letošnji Evroviziji, je všeč tako domačim kot tujim gledalcem.

Hannah Mancini je z videospotom za skladbo Straight Into Love zadela v polno, ko si je za svoje soigralce izbrala postavne plesalce. Videospot je namreč, tako doma kot v tujini, naletel na odlične kritike. V spletni anketi, ki smo jo izvedli na našem portalu, je videospot všeč kar 76 odstotkov anketirancev, 20 odstotkov meni, da je boljše kot lani, ko videospota sploh ni bilo, le 4 odstotki anketirancev pa nad videospotom niso navdušeni.

Videospot so z odobravanjem sprejeli tudi obiskovalci uradne evrovizijske strani. "Ljubim Hannin glas, odlična pevka je … Fantje v videospotu pa vroči, želim si Slovenskega fanta! Pesem sicer ni zmagovalna, vendar bi jo bilo lepo slišati v finalu. Lani je bila Eva z Verjamem podcenjena, zaslužila si je zmago ali vsaj enega izmed prvih treh mest," je zapisala argentinska oboževalka. V Avstraliji pa so, zaradi seksi mladih plesalcev, ki so glavne zvezde videospota Straight Into Love,  Hannah nadeli vzdevek panterica (cougar): "Obožujem ta video! Zame je med prvimi dvanajstimi na tem tekmovanju …"

Komentarjev 2
  • Perob 03:44 30.marec 2013.

    *v tujini

  • Perob 03:43 30.marec 2013.

    Vsako leto novinarji pišete, kako naše evrovizijske skladbe v dobro sprejemajo in hvalijo, potem smo pa na zadnjih mestih. Raje ne pišite tega.