Harry in Meghan izbrala neprimeren dan za razglasitev nosečnosti

Foto: Profimedia
S to odločitvijo sta zarila nož v srce žalujočim.
Oglej si celoten članek

15. oktober je svetovni dan družin, ki so otroka izgubile med nosečnostjo ali kmalu po porodu. In ravno ta dan sta princ Harry in vojvodinja Meghan izbrala za dan, ko sta svetu uradno sporočila, da pričakujeta naraščaj. Kensingtonska palača je danes namreč potrdila, da je vojvodinja noseča 12 tednov in da bo spomladi zibala.

Magazin Kensingtonska palača potrdila govorice!

Številnim žalujočim staršem po vsem svetu, ki danes obeležujejo dan spomina na svoje otroke, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu, se zdi, da kraljevi par ne bi mogel izbrati bolj neprimernega datuma za uradno potrditev vesele novice. Da je Meg noseča se je namreč ugibalo že nekaj časa. Kritiki pa so par napadli tudi zaradi sobotne poroke Harryjeve sestrične princese Evgenije, češ da ji par soja žarometov ni mogel prepustiti niti za tri dni.

Kensingtonska palača se na očitke še ni odzvala, čeprav je splet preplavljen z očitki na račun kraljeve neobčutljivosti. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:24 15. Oktober 2018.

    Na sosednji strani pa berem, kako je 15. oktober svetovni dan umivanja rok... A če si danes umijem roke, je …

  • 17:25 15. Oktober 2018.

    A daj no novinarka, kakšne obtožbe pa ti pisariš. Sočustvujemo z vsemi, ki so izgubili svoje ljubljene otročke, to je …

  • 16:24 15. Oktober 2018.

    V celoti gledano gre za reklamiranje spočetja kraljevih otrok in zanositev. Kaj imamo mi s kronanimi glavami ? Naj živijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.