Magazin > VIP
7443 ogledov

Harry in Meghan izbrala neprimeren dan za razglasitev nosečnosti

Meghan Markle
S to odločitvijo sta zarila nož v srce žalujočim.

15. oktober je svetovni dan družin, ki so otroka izgubile med nosečnostjo ali kmalu po porodu. In ravno ta dan sta princ Harry in vojvodinja Meghan izbrala za dan, ko sta svetu uradno sporočila, da pričakujeta naraščaj. Kensingtonska palača je danes namreč potrdila, da je vojvodinja noseča 12 tednov in da bo spomladi zibala.

princ harry, meghan markle Magazin Kensingtonska palača potrdila govorice!

Številnim žalujočim staršem po vsem svetu, ki danes obeležujejo dan spomina na svoje otroke, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu, se zdi, da kraljevi par ne bi mogel izbrati bolj neprimernega datuma za uradno potrditev vesele novice. Da je Meg noseča se je namreč ugibalo že nekaj časa. Kritiki pa so par napadli tudi zaradi sobotne poroke Harryjeve sestrične princese Evgenije, češ da ji par soja žarometov ni mogel prepustiti niti za tri dni.

Kensingtonska palača se na očitke še ni odzvala, čeprav je splet preplavljen z očitki na račun kraljeve neobčutljivosti. 

 

Komentarjev 3
  • seenamojca 19:24 15.oktober 2018.

    Na sosednji strani pa berem, kako je 15. oktober svetovni dan umivanja rok... A če si danes umijem roke, je to žaljivo do tistih, ki nimajo dostopa do tekoče vode?

  • res.no 17:25 15.oktober 2018.

    A daj no novinarka, kakšne obtožbe pa ti pisariš. Sočustvujemo z vsemi, ki so izgubili svoje ljubljene otročke, to je najhujša bolečina; ampak zato obtoževati s krivdo kogarkoli, ki se na ta dan veseli svoje nosečnosti, pa oprosti je pa ...prikaži večpa zelo grdo. Verjamem,da vsi starši, ki so sami dali skozi to nepredstavljivo bolečino, ne krivijo nikogar drugega, ki ima zdrave otroke in jim ne nalagajo občutka krivde za to.

  • Jožef Koprivnikar 16:24 15.oktober 2018.

    V celoti gledano gre za reklamiranje spočetja kraljevih otrok in zanositev. Kaj imamo mi s kronanimi glavami ? Naj živijo svoje življenje kot mi svoje.Koliko mater pri nas pričakuje otroka v pomanjkanju, ko živijo iz rok v usta se molči.O ...prikaži večO tem bi morali pisati, ko delavka ne zasluži ob delu da bi lahko čakala na jutrišnji dan.Veliko abortusov je prav zaradi tega, saj je mali človek prevečkrat v teh trenutkih prepuščen samemu sebi.

Sorodne novice