Magazin > VIP
2141 ogledov

Meghan Markle: Najprej jo je zmerjala, zdaj se ji opravičuje

samantha markle
Prišla v London in dala nov intervju.

Samantha Markle, polsestra Meghan Markle, je pripotovala v London, da bi se srečala s slavno sorodnico in se ji opravičila. Njen načrt ni uspel, zato se je Samantha spet usedla pred novinarje in dala intervju. Sestrinih izjav za sedmo silo Meghan v preteklosti ni bila vesela, saj je morala poslušati žaljivke, tokrat pa je Samantha za vojvodinjo našla lepše besede.

V pogovorni oddaji z Jeremyjem Vinom je povedala, da so stvari ušle izpod nadzora, kar ni bil njen namen. Razložila je, da so bili nekateri člani Meghanine družine zelo razočarani, ker jih lepotica ni povabila na poroko. Samantha je prepričana, da bi se vsi popolnoma drugače obnašali, če bi jim Meghan poslala vabilo. Svoji jezi so tako dali duška v intervjujih in četudi so na račun temnolase vojvodinje povedali marsikatero pikro, to po besedah 53-letne Marklove ne pomeni, da nekdanje igralke nimajo več radi.

"Opravičujem se. Želela bi si, da bi bile stvari drugačne,“ je še povedala Samantha in dodala, da se je nad Meghan po Twitterju spravila zgolj zato, ker je ignorirala očeta Thomasa, kar jo je zelo prizadelo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.