Magazin > VIP
11704 ogledov

Meghan in Harry: Maraton med rjuhami

Meghan Markle v modri obleki
Vir blizu kraljevega para razkril njuno erotično rutino.

Princ Harry in vojvodinja Meghan naj bi se v želi po naraščaju lotila pravega seks maratona, vojvodinja pa menda uporablja celo aplikacijo, ki sledi njenim plodnim dnevom, je zaupal vir blizu para.  Mladoporočenca naj bi se užitkom predajala dopoldne, popoldne in ponoči, nad čemer se Harry verjetno ne pritožuje. Je pa Meghan z izbiro obleke na nedavni prireditvi že sprožila govorice o morebitni nosečnosti. 

Meghan Markle v modri obleki Ugibanja Magazin Je Meghan Markle noseča?

Da si parček želi otrok ni skrivnost, saj je Harry že v intervjuju ob zaroki povedal, da si v bližnji prihodnosti želita ustvariti svojo družino. A glede na to, da Harry in Meghan nameravata kmalu obiskati Tongo in Fidži, kjer je zelo razširjen virus zika, ki lahko na zarodku pusti trajne posledice, morda trenutno ni najboljši čas. Nosečnicam namreč vsaj šest mesecev pred zanositvijo ne priporočajo potovanj v dežele, kjer je virus razširjen. 
Meghan Markle v modri obleki Magazin Vojvodinja Meghan sama kriva, da je izgubila skoraj vse prijatelje

Drži pa, da Meghan in Harry nista pod takim pritiskom kot sta bila Kate in William, slednja sta namreč zanosila leto in pol po poroki, ko je že cel svet ugibal, kaj čakata. V resnici princ William z novico o nosečnosti takrat ni želel zasenčiti kraljičine diamantne obletnice, poleg tega pa je tudi čakal odločitev parlamenta, da lahko krono nasledi njegov prvorojenec ali prvorojenka, se pravi neodvisno od tega, katerega spola bo. 

Komentarjev 2
  • drago34 11:51 18.september 2018.

    A nimate nic pametnejsega za pisat? Raje se ukvarjajte z lastnim seksom, ce obstaja...