Magazin > VIP
10217 ogledov

Meghan Markle: Ne boste verjeli, kaj sedaj načrtuje njen oče

meghan markle
Ne, Thomas Markle se pozornosti medijev še ni naveličal …

Thomas Markle, ki svoji slavni hčerki, vojvodinji Meghan, že tri mesece povzroča sive lase, saj se kar malo preveč rad pogovarja z mediji, namerava lansirati svojo kolekcijo oblačil. To je na Twitterju razkrila njegova hčerka Samantha, ki je znana po svojih "izjemnih" idejah. Ona naj bi bila namreč tista, ki je očetu predlagala dogovor s paparaci. Spomnimo, Markle je tik pred kraljevo poroko svoje mlajše hčerke poskrbel za škandal, ko se je razvedelo, da je posnel lažne paparaco fotografije, s katerimi naj bi mastno zaslužil.

Meghan Markle Magazin Thomas Markle za dobrih osem tisočakov spet osramotil hčer

Da bi rada na Meghanin račun zaslužila, je sicer priznala tudi Samantha. "Poglejmo resnici v oči, vsi moramo preživeti. Svet se vrti okoli denarja in če temu pravite 'služenje na račun' drugih, prav. Mislim pa, da nihče ne bi odklonil denarja za pogovor o dvoru. Poleg tega nam ni treba upoštevati kraljevega protokola. Z vsem spoštovanjem do Meghan, do tega imamo pravico, saj ni škodljivo,“ je pred časom izjavila.

meghan markle, princ harry ni se lepo končalo Magazin Princ Harry se je soočil z ženinim očetom

 

Komentarjev 4
  • Zara_Corlette 07:48 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončenn..... T0 je tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • Avatar Irmamosna
    Irmamosna 01:19 18.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

  • komentator50 21:26 17.avgust 2018.

    Celo noč nisem spal,tako me je mučilo,kaj bo sedaj naredil" yekie father",Pa dajte no,nehajte.Kako se vam ne naveliča.