Magazin > VIP
28230 ogledov

Meghan Markle: Na dan prišla umazana resnica

thomas markle
Spregovorila tesna prijateljica Meghan Markle.

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, očitno ni tako bolan, kot pravi. To je sedaj razkrila tesna prijateljica vojvodinje Meghan. 

Nekdanja igralka in princ Harry sta bila močno zaskrbljena in zelo žalostna, da se Thomas Markle zaradi operacije na srcu ni mogel udeležiti njune poroke. Meghan je k oltarju zato pospremil princ Charles. Po besedah prijateljice sta bila oba zelo razočarana, Meghan je celo jokala. "Rekla sta mu: ’Pazi nase, res naju skrbi.’," je še povedal vir, ki tudi trdi, da je Markle lažnivec.

74-letnik menda nikoli ni bil bolan. "Potreboval je dober izgovor, da mu ne bi bilo treba na poroko in bi se po nastavljenih fotografijah izognil novim neprijetnim situacijam," pravi vir blizu vojvodinji.

Daily Mail je Marklove navedbe, da so ga 16. maja sprejeli v bolnišnico Sharp Chula Vista Medical Center, preveril. Kot pravijo v bolnišnici, v tem času pri njih ni bilo pacienta s tem imenom.

Spomnimo. Markle se je tik pred poroko dogovoril s fotografi in za nastavljene fotografije dobil denar. Meghan mu je ta spodrsljaj sicer oprostila. 

meghan markle Škandal! Magazin Meghanin oče prodal lažne paparco fotografije

Informacija, da si je Markle bolezen izmislil, je v javnost prišla po tem, ko je Meghan napadla njena polsestra. Samantha Grant je na Twitterju zapisala, da bi se morala vojvodinja pokloniti svojemu očetu in da bo, če bi njun bolni oče umrl, morala za to prevzeti odgovornost. "Če bi bil res bolan, bi Meghan naredila vse, da ga obišče. Zgodbo, da je bolan, si je izmislil zato, da bi se vsem zasmilil in preusmeril pozornost stran od lažnih fotografij," še pravi prijateljica. 
Komentarjev 2
  • Tatjana Ha 17:31 22.julij 2018.

    Stari in njegovi so lažnivci vse to počnejo iz koristoljubja ,žal si človek ne more zbirati žlahte...

  • Elizabeth_Skirving 08:51 21.julij 2018.

    Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga ne boste preverili. Več 0 temm preberite tukaj... ...prikaži več ......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice