Magazin > VIP
22516 ogledov

Thomas Markle za dobrih osem tisočakov spet osramotil hčer

Meghan Markle epa
Oče vojvodinje še vedno dobro služi na njen račun.

Upokojeni filmar in oče novopečene vojvodinje, Thomas Markle, je za britansko oddajo Good Morning Britain dal prvi ekskluzivni intervju o odnosu s hčerko Meghan in princem Harryjem. Kljub temu da obžaluje, da je na lažnih paparaco fotografijah, ki so bile posnete tik pred kraljevo poroko, zaslužil dobrih sto tisoč evrov, je v žep ponovno pospravil zajeten kupček denarja. Oddaja mu je za intervju namreč plačala 8.500 evrov. Marklu so ameriški mediji menda obljubljali celo milijone, a je želel svojo plat zgodbe predstaviti na britanski televiziji. 

Meghan Markle Magazin Meghanin oče prekinil molk: Hvala bogu, da je bil tam!

Thomas je med drugim povedal, da se je Harryju in Meghan opravičil za nastavljene paparaco fotografije in da sta mu to tudi oprostila. Princa v živo še ni spoznal. Menda sta s hčerko oba jokala, ko ji je sporočil, da je zaradi operacije na srcu ne bo mogel pospremiti do oltarja. Izdal pa je še, da si Meghan že zelo dolgo želi otrok. Britanski dvor intervjuja ni komentiral, a mediji so si enotni, da se Harry in Meghan ponovno počutita osramočeno s strani Thomasa. 

princ harry, meghan markel Magazin Kraljica Harryju in Meghan podarila hišo groze
Komentarjev 5
  • Majazmaja 08:33 20.junij 2018.

    Očitno so se njeni gnili, pohlepni sorodniki odločili, da jo čimbolj ponižajo in osramotijo.

  • Snežinko 16:41 19.junij 2018.

    Amerika mu je ponujala miljone, on pa je raje vzel samo 8500 evrov in šel na britansko TV. Koliko mesecev mora biti star otrok, da v te zgodbice ne verjame več?

  • matermila 15:45 19.junij 2018.

    Jebeš takiga fotra,ki misli sam kak bo € v žep spravo na račun svojega otroka.Ni vreden da ga pes poščije.