Magazin > VIP
17624 ogledov

Kraljica Harryju in Meghan podarila hišo groze

princ harry, meghan markel
V tej hiši nihče ne želi živeti.

Vojvoda Harry in njegova nevesta Meghan sta od kraljice za poročno darilo dobila zgodovinsko hišo York Cottage na posestvu Sandringham. Je to razlog za veselje? Da in ne. Hiša je seveda razkošna, a v njej menda straši.

Če gre verjeti pisanju britanskih medijev, si bosta Meghan in Harry dom delila z duhom princa Alberta, ki je v skrivnostnih okoliščinah na posestvu umrl leta 1892. Star je bil komaj 28 let. Princ Eddy je bil sicer znan po svojem divjem življenjskem slogu. Rad je obiskoval javne hiše, preveliko je pil, zabaval pa naj bi se tudi z moškimi. Znano je tudi, da je imel gonorejo.

princ harry, meghan markel udaril po mizi Magazin Harry udaril po mizi: To je pred poroko prepovedal svoji nevesti

Po Eddyjevi smrti sta v hiši živela njegov brat, princ George, in njegova žena, ki sta se ves čas pritoževala nad "temno avro“, ki jima sledi, poročala pa sta tudi o paranormalnih pojavih, za katere je bil po njunem mnenju kriv pokojni princ. Par tam ni bil srečen. Tudi kraljica Victoria je sovražila to hišo, saj se ji je zdela „žalostna“.

Na posestvu Sandringham se sicer nahaja več hiš, med drugim tudi Amner Hall, kraljičino poročno darilo Williamu in Kate.

kate middleton Magazin Tako Kate nagaja svakinji Meghan
Komentarjev 1
  • Avatar Askotta
    Askotta 00:43 18.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com