Magazin > VIP
43134 ogledov

Tako Kate nagaja svakinji Meghan

kate middleton
Dekleti očitno ne bosta nikoli prijateljici ...

Babji ravs na britanskem dvoru. Že dalj časa se namiguje, da se vojvodinji Kate in Meghan druga drugi dobrikata le v javnosti, za zaprtimi vrati pa si menda ne namenita niti pogleda.

Za to naj bi bila kriva predvsem Kate, ki se počuti ogroženo. Radaronline je po majski poroki princa Harry poročal, da je bila Kate na svatbi ves čas slabe volje, ker je bila mnenja, da so pri organizaciji poroke pretiravali. OK Magazine pa sedaj piše, da se je odnos med temnolaskama sedaj še dodatno poslabšal. Kate se za imidž popolne princese trudi že več let, Meghan pa lahko očitno prekrši vsa pravila, a jo bodo kljub temu ljubili. "Tega Kate ne razume,“ pravi vir. Da bi svoji konkurentki otežila življenje, se je Kate z največjimi britanskimi modnimi oblikovalci, da ne bi nenadoma začeli tekati za Meghan, zmenila za ekskluzivno pogodbo. Poleg tega načrtuje "skrivna“ snidenja s kraljico, da bi se z njo še bolj povezala in imela pred Meghan prednost.

Kate je menda uspelo na svojo stran "zvleči“ tudi Harryja. Ta svojo svakinjo zelo ceni. "Obe mu veliko pomenita. Da bi se napetosti med njima zmanjšale, je Meghan predlagal, naj se skromno drži v ozadju,“ še pravi vir.

princ harry, meghan markel udaril po mizi Magazin Harry udaril po mizi: To je pred poroko prepovedal svoji nevesti
Komentarjev 3
  • oddball 13:58 07.junij 2018.

    Zelo bo v ozadju - ves tuji tisk govori o tem : - Next Thursday, Meghan and the Queen will spend the day in Cheshire. They will open the Mersey Gateway Bridge before opening the Storyhouse Theatre -

  • Snežinko 12:10 07.junij 2018.

    Ja, če dregneš v osje gnezdo moraš biti pripravljen nositi posledice...

Sorodne novice