Magazin > VIP
7062 ogledov

Harry in Meghan: Za medene tedne sta si izbrala "dolgočasno“ destinacijo

harry, meghan markle
Spletna stran Paxe Six meni, da je to najbolj dolgočasen kraj na svetu. So se šalili?

Vojvoda Harry in njegova novopečena soproga bosta na medene tedne menda odpotovala v Kanado in ne v Afriko. Tako poroča portal TMZ. Par bo ljubezenske počitnice preživel v letovišču Fairmont Jasper Park Lodge v provinci Alberta.

Harry in Meghan seveda ne bosta spala v navadni gozdni uti, ampak luksuzni koči. Velika je 500 kvadratnih metrov, ima šest spalnic in kopalnic. Celotno letovišče je veliko skoraj 300 hektarjev.

Kočo, ki je bila zgrajena leta 1930, sta rada obiskovala že kralj George in kraljica Elizabeta, tukaj je počitnikovala tudi Harryjeva babica. Leta 2000 so jo obnovili.

princ Harry Meghan Markle Magazin Drama pri Harryju in Meghan: Zato še nista odpotovala na medene tedne

Meghan Kanada veliko pomeni, saj je tukaj nekaj let živela. V tej državi so namreč snemali serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri je igrala eno od glavnih vlog. Poleg tega je zelo blizu Amerika, kjer živijo Meghanini prijatelji, ki jih bo po medenih tednih verjetno na hitro obiskala.

 

Cheers to the long weekend! 🥂

A post shared by Fairmont Jasper Park Lodge (@fairmontjpl) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.