Magazin > VIP
6549 ogledov

Meghan Markle na uradnem dogodku ni mogla zadržati smeha

meghan markle
Na prvem uradnem dogodku že majhen kiks. Zelo simpatično.

Vovodinja in vojvoda Sussexa, Meghan in Harry, sta se že lotila kraljevih dolžnosti in se udeležila prvega uradnega dogodka po poroki. Harry je imel tokrat govor, in sicer o svojem očetu Charlesu in njegovih dobrodelnih projektih. Medtem ko mu je pel hvalospev, pa mu je ponagajala čebela. Njeno brenčanje okoli njegovega ušesa ga je tako vrglo iz tira, da se je moral med govorom ustaviti, nato pa se je še zmotil. Njegovi novopečeni ženi in tudi Charlesovi ženi Camilli se je to zdelo izjemno smešno in za trenutek sta pozabili na kraljevsko držo ter se začeli hihitati.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia


Harryjev govor je bil sicer prelep. "Tvoja nesebična želja po spremembi, ki bi izboljšala življenja tistih, ki so se znašli na napačni poti, ali s katero bi rešili del naše dediščine ali posebno vrsto, ki ji grozi izumrtje, naju z Williamom vsak dan navdihuje," je med drugim povedal Harry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.