Magazin > VIP
9176 ogledov

Tekle so solze: Princ Harry en teden pred poroko govoril z bivšo

Chelsy Davy EPA
Princ Harry je na svojo poroko povabil kar dve nekdanji dekleti – Cressido Bonas in Chelsy Davy.

Princ Harry je še vedno v dobrih odnosih s svojima nekdanjima dekletoma – pravnico Chelsy Davy in igralko Cressido Bonas. Punci sta mu tako pri srcu, da ju je povabil na svojo poroko. Mediji so bili tistega dne še zlasti pozorni na 32-letno Chelsy, ki v kapeli, v kateri je Harry dahnil usodni "da“, ni bila videti preveč srečna. Kakšen izraz je imela na obrazu, lahko vidite TUKAJ.

Sedaj pa se je razvedelo, da je Chesy en teden pred poroko, ko je izvedela, da je povabljena le na uradni del, a ne zabavo, princa poklicala. Pogovor naj bi bil po besedah vira zelo čustven. "To je bil zadnji pogovor, poslovilni pogovor, med katerim sta si oba priznala, da je šel Harry naprej,“ je dejal vir. Chelsy, ki je med klicem jokala, se poroke sicer ni želela udeležiti, a si je premislila in Harryju obljubila, da se ne bo poskušala pritihotapiti na zabavo.  

Svetlolaska in princ sta se bila sedem let par, zveza pa je razpadla, ker se lepotička ni mogla navaditi na zanimanje medijev.

Meghan Markle Magazin Meghan v solzah prelomila še eno tradicijo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.