Magazin > VIP
30598 ogledov

Tega Meghan po poroki ne sme več jesti

meghan markle
Njeno življenje se je močno spremenilo.

Vojvodinja Meghan je videti fantastično. Za to se lahko zahvali dobrim genom, a tudi disciplini. Meghan redno hodi na jogo, poleg tega pa se drži tudi strogega jedilnika. 

Da bi pospešila prebavo, svoj dan začne s kozarcem tople vode z limoninim sokom. Za zajtrk si pripravi „acai bowl“, v katerem je ogromno „super hrane“, in zeleni smoothie iz jabolka, špinače, zelenega zelja, ingverja in limone. Za kosilo menda najraje je juhe, za večerjo pa si privošči testenine z omakami, zelo rada ima tudi ribe z zelenjavo.

Kot članica kraljeve družine pa odslej ne bo smela več jesti premalo zapečenega mesa, lupinarjev in preveč začinjene hrane. Še zlasti na potovanjih. Bojijo se namreč zastrupitve s hrano. Leta 2000, ko je kraljica obiskala Rim, ji niso smeli ponuditi niti dolgih testenin in omake, da se ne bi popackala. Modrokrvneži morajo biti namreč vedno brezhibni. 

To pa ni edina prepoved. Meghan z oboževalci ne sme več snemati selfiejev ali dajati avtogramov, lepotica ne sme več sedeti s prekrižanimi nogami, prav tako pa ne sme imeti profila na družbenem omrežju. Meghan lahko gre po poroki v javnost le še v spremstvu varnostnikov, izogibati pa se mora tudi političnim udejstvovanjem – celo voliti ne sme več – saj mora biti kot članica kraljeve družine nevtralna. 

Komentarjev 2
  • oddball 01:26 03.junij 2018.

    To in še mnogo drugih stvari je vedela že pred enim letom. Do zdaj sta Harry in Meghan prekršila že več kot 20 pravil in še jih bosta. Harry je pač najljubši vnuk svoje babice (Kraljice) in mu bo pustila ...prikaži več skoraj vse, samo da bo končno srečen in pomirjen.

  • jerneja45 20:30 02.junij 2018.

    Vse ima svojo ceno. Očitno ji odgovarja, drugače bi se umaknila, dokler se je še dalo.