Magazin > VIP
4078 ogledov

Oprah Winfrey poskušala podkupiti mamo Meghan Markle?

doria ragland
Mama vojvodinje Meghan je pri Oprah Winfrey preživela šest ur.

Je televizijska voditeljica Oprah Winfrey poskušala podkupiti mamo Meghan Markle, da bi dobila ekskluzivni intervju? Govorice so se začele tik pred kraljevo poroko, ko so Dorio Ragland opazili na zvezdničinem posestvu. V njeni vili je bila šest ur, nato pa jo je s polnimi rokami zapustila.

Oprah je sedaj razložila, kaj je bilo v Dorijinih torbah. "Želite vedeti, za kakšna darila je šlo? Doria je odlična učiteljica joge, zato sem ji rekla, naj s sabo prinese blazino, če bi se slučajno odločili za malo vadbe na mojem vrtu. V eni torbi je bila tako njena blazina, v drugi pa hrana.“

Dami sta se pocrkljali s sladico, ki je bila narejena iz sadeža kumkvat, ki ga Doria obožuje. Oprah ta agrum goji na svojem vrtu, zato je Meghanini mami nekaj sadež podarila. "Če bi lahko s pomočjo tega sadeža prišla do intervjuja, sem takoj za,“ je še pripomnila Oprah.

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.