Magazin
10114 ogledov

Meghanin oče prekinil molk: Hvala bogu, da je bil tam!

Meghan Markle
Thomas Markle je spregovoril prvič po poroki.

Thomas Markle bi moral hčerko Meghan popeljati pred oltar, ko se je 19. maja poročila z britanskim princem Harryjem. Zaradi zdravstvenih težav je tik pred zdajci odpovedal svojo udeležbo, na njegovo mesto pa je vskočil princ Charles. 

"Ne morem si zamisliti boljše zamenjave od princa Charlesa. Bil je videti zelo čeden," je povedal v pogovoru za Good Morning Britain in priznal, da je bil "ljubosumen", ko je gledal, kako nekdo drug pelje hčerko pred oltar. "Hvala bogu, da je bil tam, hvaležen sem mu." 

Hudo je bilo tudi Meghan, ki je jokala, ko je izvedela novico. "Bila sta razočarana, zagotovo. Dejala sta, da ju skrbi zame in naj pazim nase," je povedal Markle. 

Razkril je tudi, da ga je princ Harry v telefonskem klicu prosil za roko njegove hčerke. Preden je privolil pa mu je moral princ Harry "obljubiti, da ne bo nikoli dvignil roke nad mojo hčerko".

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice