Magazin > VIP
8127 ogledov

Sporočilo Meghan Markle: Če umre, si ti kriva

samantha grant
Vojvodinjo Meghan ne jezi le njen oče …

Družine si ne moreš izbrati. S tem se v zadnjih tednih verjetno tolaži tudi britanska vojvodinja Meghan, ki ima na žalost zelo zgovorne sorodnike. Njen oče je dal že več intervjujev, ki lepotici nikakor niso bili všeč. Kaj je povedal v zadnjem, lahko preberete TUKAJ.

Sedaj pa je usta spet odprla njena polsestra Samantha. Kar je povedala, si bo Meghan verjetno zapomnila za vse čase.

53-letnica se je odzvala na sestrin obisk razstave, s katero so se poklonili Nelsonu Mandeli. "Kaj, če bi se raje poklonila svojemu očetu?! Dovolj je dovolj. Obnašaj se kot humanitarka, obnašaj se kot ženska. Če bo tvoj oče umrl, boš ti kriva,“ je zapisala Samantha, ki je očitno prebrala intervju s Thomasom Marklom, ki je za The Sun povedal, da morda ne bo več dolgo živel, saj ima težave s srcem. To je tudi eden od razlogov, zakaj je svojo hčerko javno prosil, naj z njim spet vzpostavi stik.

Samantha se je lotila tudi kraljeve družine. Označila jih je za hladne. "Sram naj vas bo,“ je še pripomnila.

 

 

Komentarjev 3
  • Lilly_McKeown 18:49 20.julij 2018.

    Sem odstopil, da delam, zdaj pa dobim 24796 $ na 33582 $ na mesec. Kako? Delam preko interneta! Moje stara dela so bila nesrečna produkcija, zato sem moral po štirih mesecih poskusiti nekaj drugačnega ... Lahko povem, da se je ...prikaži več moje življenje spremenilo - povsem na boljee! Preveri, kaj delam.. .......➥➥➥ ➥➥➥ www.Earn91.com

  • leonardo 13:25 20.julij 2018.

    No jaz te nove t.i. vojvodinje ne maram prav preveč ker mislim, da je ena velika povzpetnica. Vendarle pa je zaradi ignoriranja svojega očeta, ki ni milo rečeno prizanesljiv do svoje hčere, neumno nekomu naložiti na hrbet smrt očeta. Ta ...prikaži veča je pa prehuda kajne?