Magazin > VIP
7171 ogledov

Oče Meghan Markle: Meghanin nasmeh ni pristen

meghan markle
Thomas Markle je spet spregovoril za medije.

Thomas Markle je pred nekaj tedni dal intervju, s katerim naj bi močno ujezil kraljevo družino. Obljubil je, da se to ne bo več zgodilo, a svojega jezika spet ni znal brzdati.

Meghan Markle Magazin Thomas Markle za dobrih osem tisočakov spet osramotil hčer

V intervjuju za The Sun je povedal, da je prepričan, da je njegovo hčerko na smrt strah. Pravi, da to razkrivajo njene oči in tudi njen nasmeh. "Njen nasmeh poznam. Ta, ki ga gledam sedaj, mi ni všeč. Za tem nasmehom se skriva obup.“

Markle meni, da se vojvodinja le s težavo privaja na življenje v kraljevi družini in na svoje nove odgovornosti. "Skrbi me. Mislim, da je pritisk prevelik. Cena, ki jo moraš plačati, če si poročen z nekom iz kraljeve družine, je visoka,“ je izjavil 73-letnik in še dodal, da ne razume, zakaj so pravila na dvoru tako starokopitna. "Zakaj se morajo v tem času oblačiti, kot so se oblačili leta 1930? Zakaj morajo prekriti kolena?“

Markle pravi, da ga Meghan in njena nova družina ignorirata. "Imel sem srčni napad. Ali to koga skrbi? Morda ne bom več dolgo živel.“ S hčerko je nazadnje govoril takoj po poroki, ko ji je zaželel lepe medene tedne. "Žal mi je za vse, kar je šlo narobe. Rad bi se pobotal. Pogrešam te,“ je vojvodinji za konec še sporočil.

 

Komentarjev 2
  • amanita 09:34 17.julij 2018.

    Meghan je bila že dve leti pri Harryju pa je ni nihče pojedel. Vse je prej spoznala - dobre in slabe strani in potem se je odločila. Oče Markle si želi pozornosti.