Magazin > VIP
17314 ogledov

Princ Harry se je soočil z ženinim očetom

meghan markle, princ harry
Njun pogovor se ni končal z lepimi besedami ...

Thomas Markle, oče vojvodinje Meghan, je v intervjuju, za katerega pravi, da je njegov zadnji, razkril, da je napet pogovor s princem Harryjem končal tako, da je sredi debate odložil slušalko.

Markle je v pogovoru z Mail On Sunday povedal, da se je pred poroko s svojim bodočim zetom večkrat pogovarjal in da so bili pogovori zelo prijetnim. Harry ga je med drugim posvaril pred mediji in paparaci. "Rekel mi je, naj se nikoli ne obrnem na medije, saj bi se to končalo s solzami. Rekel je: 'Živega te bodo pojedli.' Imel je prav.“

meghan markle Magazin Meghan Markle: Na dan prišla umazana resnica

Markle princa ni ubogal in se povezal s paparaci. Za nastavljene fotografije, ki naj bi ga prikazovale med pomerjanjem obleke za poroko in branjem članka o Meghan, naj bi dobil 100 tisoč funtov. Harry ga je, ko je dvor izvedel, da bodo objavili članek o Marklovem sodelovanju s paparaci, poklical in vprašal, ali je to res storil, kar je Markle zanikal. Ko je bil članek objavljen, sta Meghan in Harry še enkrat poklicala Markla, ki je bil takrat v bolnišnici, saj ga je zadela srčna kap. "Če bi me poslušal, se to ne bi zgodilo,“ naj bi mu med napetim pogovorom med drugim rekel jezni princ. Markle naj bi mu na to odgovoril, da bi bilo zanju morda bolje, če bi umrl in bi se lahko pretvarjala, da sta žalostna. "Nato sem odložil.“

Markle je še dejal, da je pogovor končal, ker se mu je zdelo nesramno, da ga napadata med tem, ko se zdravi v bolnišnici. Dodal pa je, da razume, da je bil Harry jezen.
meghan markle Magazin Meghan Markle: Njeni načrti z očetom pricurljali v javnost
Komentarjev 5
  • andrej595 14:38 13.avgust 2018.

    Nisem vedu, da je babnica napol zamorkla. Zgleda se to skriva kokr se lahko,...

  • jerneja45 10:31 13.avgust 2018.

    Pa kaj se sploh ukvarjajo s tem teletom,ki služi na njun račun. Če jim bo delal takšno škodo in nw bo kmalu zaprl kljuna, se mu bo hitro kaj zgodilo na cesti. Saj to je teslo od teslet.

  • Majazmaja 10:27 13.avgust 2018.

    Meghan je rabi nobenih sovražnikov, če ima takega fotra in sestro ...