Magazin > VIP
10935 ogledov

Meghan Markle: Njeni načrti z očetom pricurljali v javnost

meghan markle
Takoj po poroki se je odnos med vojvodinjo in njenim očetom skrhal.

Vojvodinja Meghan naj bi se ta mesec, ko bo sama obiskala ZDA, na skrivaj sestala s svojim očetom Thomasom Marklom, da bi pokrpala svoj odnos.

Ta se je skrhal takoj po poroki, ko je začel Thomas dajati intervjuje za medije, ki jih je tudi zaračunaval. Meghan naj bi mu najbolj zamerila izjavo o princesi Diani, češ da Lady Di ne bi odobravala načina, na katerega se s Harryjem obnašata do njega. Medijem je povedal tudi, da je njegova hči zamenjala telefonsko številko in da ga je odrezala iz svojega življenja ter da mu je princ Harry v pogovoru o Trumpu položil na srce, naj "mu da priložnost". To je Harryja spravilo v težave, saj mora biti vojvoda, kar se politike tiče, nevtralen.

Markle naj bi bil po poročanju medijev zelo vesel, da bo končno spet videl hčerko. Kdaj in kje se bosta sestala, ni znano. Govori pa se, da bo Markle, ki živi v Mehiki, prišel v Los Angeles.
 

Komentarjev 3
  • irena72 21:01 11.avgust 2018.

    Nehajte že kar naprej pisati o britanskih privilegirancih in njihovih težavicah. Koga to briga!? To je samo trič-trač. Pišite o naši državi in rešitvah, ki bodo vzpostavile pravno državo in ljudi rešili revščine, muslimanizacije in korupcije.

  • kapibara 11:41 10.avgust 2018.

    Pa ni ona za v kraljevo družino. Nobene karme nima. Harryj na naredi kot Kralj Edvard !