Magazin > VIP
18239 ogledov

Meghan Markle nosečnosti ne bo mogla skriti, to je razlog

meghan markle, princ harry
Ne, ne govorimo o izdajalskem trebuščku.

Že od poroke dalje krožijo govorice, da je vojvodinja Meghan noseča. Namigovanj Harry in njegova žena nista nikoli komentirala, poznavalci pa pravijo, da par prihoda novega princa ali princese ne bo mogel dolgo skrivati. Tisti, ki bodo pozorni na Meghanine lase, bodo menda takoj vedeli, da je vojvodinja v veselem pričakovanju.

Meghan, ki ima naravno zelo kodraste lase, je že pred časom razkrila, da si lase ravna z brazilskim feniranjem, med katerim uporabljajo mešanico keratina in formaldehida, ki lahko škodi nosečnicam. Podobne kemikalije sicer uporabljajo tudi pri drugih postopkih ravnanja las. "Ne vemo, kaj točno uporablja za ravnanje, po vsej verjetnosti pa gre za keratin ali brazilski postopek. Takoj, ko zanosi, bo morala prenehati z uporabo teh izdelkov," pravi poznavalka Myka Meier, ki meni, da bomo Meghan, ko bo pod srcem nosila otroka, večkrat videli s spetimi lasmi kot sedaj. 

Nazadnje se je o novem naraščaju na dvoru govorilo julija, a je ta fotografija razkrila resnico
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.