Magazin > VIP
10961 ogledov

Uff, Meghan spet provocira kraljico!

Meghan Markle
1/6
Poglejte, kaj si je dovolila …

Protokol za člane kraljeve družine je strog tudi kar se tiče izbire oblačil. Znano je, da kraljica Elizabeta nerada vidi, da članice kraljeve družine nosijo krila, ki ne segajo čez kolena. Kate Middleton je to pravilo sicer že večkrat malce prikrojila in si privoščila opravo, ki je segala le do konca kolen, a tako kratko kot je šla včeraj Meghan Markle. Na plus točke pri kraljici lahko kar pozabi.

meghan markle, princ harry Magazin Meghan Markle nosečnosti ne bo mogla skriti, to je razlog

Za dobrodelni muzikal Hamilton na West Endu, katerega izkupiček gre dobrodelni organizaciji princa Harryja, ki jo je ustanovil leta 2006 in se zavzema za otroke in mladostnike iz Lesotha in Botswane, ki so zboleli za virusom HIV, si je nataknila črno obleko kanadske znamke, ki ji je segala kar visoko nad koleni. Videti je bila sicer odlično, a mance manj odlične volje pa bo verjetno kraljica.

Na uradni Instagram strani Kensingtonske palače so objavili le doprsno fotografijo iz dogodka. Hmm, le zakaj?

 

Komentarjev 2
  • Amber_Bedford 15:24 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilom naa temm spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

Sorodne novice