Magazin > VIP
13957 ogledov

Meghan Markle na koncu s svojimi močmi

meghan markle
Vojvodinja Meghan preživlja težke čase …

Vojvodinja Meghan bi morala biti presrečna. Maja jo je princ Harry popeljal pred oltar in njena priljubljenost po vsem svetu naglo narašča.

Na žalost pa jo njen oče skorajda vsak teden vlači po medijih. Nazadnje je v intervjuju potarnal, da bi bilo za Meghan morda bolje, če bi umrl, kar se lahko zelo hitro tudi zgodi, saj je srčni bolnik. Thomas Markle se je zaradi hčerke tokrat celo močno ujezil. "Nihče mi ne more prepovedati dajanja izjav. Kar me jezi, je, da Meghan meni, da je nekaj več od nas. Brez mene ne bi bila nič. Jaz sem iz nje naredil vojvodinjo. Za vse, kar je sedaj, se lahko zahvali mojemu trudu," je povedal Markle.

Besede, ki jih nobena hči ne želi slišati, sploh pa ne mlada ženska, ki se še privaja na stroga pravila dvora in je kot članica kraljeve družine ves čas na očeh javnosti.

V teh težkih trenutkih pa ji ob strani stoji tudi svakinja Kate. To mnoge preseneča, saj se že nekaj časa govori, da se dekleti ne razumeta najbolje. "Kate se zaveda, kaj prestaja Meghan. Tudi o njeni družini so se tabloidi razpisali, zato ve, kako hudo ji je. Zelo se trudi, da bi Meghan stala ob strani," je vir povedal za Vanity Fair. Kate in Meghan se menda veliko pogovarjata po telefonu. "Kate jo poskuša čim večkrat povabiti k sebi. Mislim, da se vidita vsaj enkrat na teden – včasih sami, včasih v družbi svojih soprogov."

 

Komentarjev 6
  • jerneja45 18:43 04.avgust 2018.

    Holly, vsepovsod te je polno. Nihče se ti ne bo odzval, ker je na netu že preveč potegavščin. Napişi raje kakšen pameten komentar na kakšno temo, ki se ti zdi vredna komentirati.

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 14:43 04.avgust 2018.

    Res je boga, težko ji je. Dejmo narediti sklad za kraljeve šupke, vsak naj donira tok kot lahko. Pomagajmo ji.