Magazin > VIP
5341 ogledov

Vojvodinja Meghan sama kriva, da je izgubila skoraj vse prijatelje

Meghan Markle v modri obleki
Meghan Markle ni lahko.

Meghan Markle počasi spoznava, da ima življenje kot članica kraljeve družine tudi senčno plat. Na njen račun so se poskušali okoristiti celo njeni najbližji, predvsem njen oče Thomas in njena polsestra Samantha, ki zelo rada govorita z mediji. Thomas Markle je celo priznal, da ga je princ Harry pred mediji posvaril, a ga ni poslušal in se dogovoril s fotografi ter zaigrane fotografije prodal. Njegova hči je bila seveda rdeča od sramu, ko je na dan prišla resnica …

Meghan Markle Magazin Uff, Meghan spet provocira kraljico!

Meghan pa v zadnjih mesecih ni izgubila le zaupanja v družinske člane. Ko se je razvedelo, da je v zvezi z modrokrvnežem, se je Meghan začela odmikati od svojih prijateljev. Trenutno naj bi bila v stikih le še z dvema – stilistko Jessico Mulroney in mojstrom ličenja Danielom Martinom. "Meghan pravi, da je zelo težko ugotoviti, komu lahko res zaupa,“ je povedal vir.

O svojih tegobah se lahko iskreno pogovori le s svojim možem Harryjem in mamo Dorio, ki je pripotovala v Anglijo, kjer s hčerko in zetom počitnikuje v  Oxfordshiru.
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.