Magazin > VIP
11698 ogledov

Toliko imata na računu Kate in Meghan

kate middleton, meghan markle
Vojvodinji Kate in Meghan sta bili premožni, še preden sta se priženili v kraljevo družino.

Revija Forbes je premoženje kraljeve družine ocenila na 88 milijonov dolarjev (slabih 75 milijonov evrov). Vojvodinji Kate in Meghan, ki se nista rodili s kraljevim nazivom, sta s poroko s princema postali premožnejši, kar pa ne pomeni, da sta bili pred sprehodom do oltarja revni. 

Kate Middleton se je rodila z zlato žlico v ustih. Njena starša sta leta 1987 ustanovila podjetje Party Pieces, ki je čez čas postalo zelo uspešno. Družina je živela v šest milijonov funtov vredni vili … Kot piše Forbes, ima Kate na svojem zasebnem računu med 7 in 10 milijonov dolarjev (med približno 6 in 8,5 milijona evrov). Gre za denar, ki prihaja od družinskega podjetja. 

Katin mož William naj bi bil »težek« 40 milijonov dolarjev (34 milijonov evrov). Večino denarja je podedoval po mami, princesi Diani, in svoji prababici. Will je sicer dobro služil tudi kot pilot reševalnega helikopterja. Na leto je domov prinesel 70 tisoč dolarjev. Seveda dobi nekaj žepnine tudi od davkoplačevalcev.
 
Tudi princ Harry naj bi imel na računu približno 40 milijonov dolarjev (34 milijonov evrov). Na leto tudi on dobi delež davkoplačevalskega denarja, poleg tega pa z delom v vojski zasluži 50 tisoč dolarjev na leto.

Z ženo zagotovo ne bosta imela finančnih težav. Nekaj milijonov je namreč v zakon prinesla tudi Meghan. Zaslužila ji je predvsem s serijo Nepremagljivi dvojec. Njeno premoženje je ocenjeno na pet milijonov dolarjev (4,2 milijona evrov). Nekaj denarja je nekdanja igralka zaslužila tudi s svojim blogom The Tig in instagram profilom.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.