Magazin > VIP
11735 ogledov

Zato je Meghan Markle pri Harryjevih prijateljih nepriljubljena

meghan markle
Zdi se, da so se vsi Britanci takoj zaljubili v Meghan Markle, a žal ni tako.

Vojvodinja Meghan, žena vojvode Harryja, se je takoj vživela v vlogo članice kraljeve družine. Zdi se, da ji je pisana na kožo.
Britanci so ji zelo naklonjeni, a ne vsi. Pri nekaterih Harryjevih prijateljih, med njimi so milijonarji in strastni lovci, je Meghan zaradi svojih političnih nazorov nepriljubljena.

Kot pravi avtorica in poznavalka britanskega dvora, lady Colin Campbell, je Meghan za njihov okus preveč liberalna. "Ti popularni levičarski nazori nekaterim prinčevim prijateljem niso všeč. Harry je Meghan na zabavah, porokah in večerjah predstavil prav vsem svojim znancem. Vojvodinja nasprotuje mnogim stvarem, ki so del njihovega sveta, na primer lovu,“ pravi Campbell.

Strastni lovec je sicer tudi princ Harry, ki je na željo svoje Meghan lanskega decembra izpustil tradicionalni lov na posestvu Sandringham, ki je v kraljičini lasti.

Meghan Markle v modri obleki Magazin Meghan in Harry: Maraton med rjuhami
Komentarjev 4
 • Avatar Villamilla
  Villamilla 01:23 22.september 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > www.Sexydrom.com

 • Lovebites8 14:14 21.september 2018.

  Sicer ne verjamem tem tracem,sploh ne a la fetih in irk,ampak ce bejba ne mara lova,bravo.Kapo dol.Tile kraljevi kreteni so izprijeni in bolni do konca,da jim je to v veselje.Naj se nekdo spravi na njih,golazen ena.Bi malo zamenjali vloge.

 • leonardo 08:15 21.september 2018.

  Ni mi bila simpatična. Spremenil sem mišljenje.