Harry in Meghan s tem izgovorom razburila javnost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brcnila sta v temo. Spet …
Oglej si celoten članek

The Sun poroča, da sta Harry in Meghan kraljici dala košarico. Nista se namreč udeležila tradicionalnega družinskega obiska, ki vsako leto poteka na dvorcu Balmoral na Škotskem. Razlog naj bi bil njun štirimesečni sinček Archie, za katerega pravita, da je še premajhen za takšen podvig.

"Nenavadno, njegova starost ju namreč v preteklosti ni odvrnila od tega, da sta ga za en teden odpeljala na Ibizo, nato pa še k Eltonu Johnu v Francijo. Če si zaradi varnosti želita več zasebnosti – kar je bil Harryjev izgovor, ko so ga napadli zaradi uporabe zasebnega letala – je ni boljše počitniške destinacije, kot je kraljičin dvorec na Škotskem. Lov, streljanje, ribarjenje … Morda je Meghan ravno to odvrnilo,“ je povedal vir in dodal, da Meghan Balmorala še nikoli ni obiskala in da je bila kraljica menda zelo razočarana, da družinica ni prišla.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:43 8. September 2019.

    Tedva sta mal retardi....

  • 18:21 8. September 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na …

  • 18:21 8. September 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.