Harry in Meghan: Snidenje s kraljico odpovedano, kaj to pomeni?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zakonca Sussex bi se morala kmalu sestati s kraljico in se pogovoriti o dogajanju v zadnjem letu.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex naj bi že pred novim letom kraljico zaprosila za podaljšanje "megxita“, pogodbe o njunem odstopu od kraljevih dolžnosti in privilegijev. O tem ter o dogajanju v preteklem letu, ko sta si morala sama služiti kruh, bi se morala kmalu pogovoriti s kraljico, a so sestanek odpovedali.

Govorilo se je, da dvor nikakor ni zadovoljen z njuno pogodbo z Netflixom, ki snema serijo Krona, ki je kraljevi družini še zlasti po zadnji sezoni velik trn v peti. Harry in Meghan sta se zavezala, da se ne bosta ukvarjala s projekti, ki bi lahko škodili monarhiji, zato so mnogi predvidevali, da bo na sestanku z babico zaradi Netflixa in njunih izjav pred ameriškimi volitvami, ko sta med vrsticami dala vedeti, da podpirata Bidna, "veselo".
Magazin Meghan Markle izgubila priložnost, da bi postala Britanka
A vsa ta namigovanja očitno ne držijo. Kot je povedala poznavalka dvora, Katie Nicholl, naj bi bili vsi, vključno z Williamom in princem Charlesom, mnenja, da trenutni dogovor deluje, zato ni potrebe po sestanku. "To ne pomeni, da ne opazujejo, kakšne posle par sklepa in kaj počne. Ne vidijo pa potrebe, da pregledajo dogajanje v lanskem letu.“

Kraljica pa še ni sporočila, ali bo Harryju vrnila vojaške čine, ki mu jih je odvzela. Harryja naj bi ta odločitev najbolj prizadela.

Magazin Prijatelj razkriva: "Harryjevo srce je strto"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:10 19. Januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.