Magazin > VIP
7174 ogledov

Prijatelj razkriva: "Harryjevo srce je strto"

princ harry Profimedia
Harryjev prijatelj razkriva, da se vojvoda težko spopada z napetostmi v družini.

Konec marca bo minilo eno leto, odkar sta Harry in Meghan zapustila kraljevo družino oziroma svoje mesto kot vidnejša člana kraljeve družine. Za ta korak sta se odločila po tem, ko sta javno potarnala, da so medij do Meghan nepošteni, vojvodinja pa je dala svetu vedeti, da na dvoru ne uživa podpore. To sta razkrila v dokumentarnem filmu Harry & Meghan: An African Journey. Posnel ga je Harryjev prijatelj Tom Bradby, ki je sedaj povedal, da Harry kljub svobodi, ki jo uživa v ZDA, ni popolnoma srečen. "Zadovoljna sta, da se lahko ukvarjata s stvarmi, ki ju navdušujejo,“ je povedal Bradby in dodal, da ima Harry zaradi napetosti, ki po njegovem odhodu vladajo v družini, strto srce. "Situacija znotraj družine ni idealna. Za vsemi je težko leto. A sta zaradi tega nesrečna? Ne. Mislim, da sta srečna, borita pa se s situacijami, ki jih prinaša njun položaj. Vsi se, tudi William. Tudi njemu ni lahko.“

Harry in Meghan sina vzgajala v ZDA. Selitev je slavna brata še bolj odtujila, naj bi se pa med prazniki odnosi med Willom in Harryjem spet otoplili. "Med prazniki je bilo več klicev. Zakonca Sussex sta družini Cambridge poslala darila in Kate in William sta darila poslala njima,“ je povedala strokovnjakinja za kraljeve glave Katie Nicholl.

V zadnjem času se je sicer namigovalo, da Harryja razjedajo dvomi in da je vojvoda le še bleda senca princa, ki je nekoč s svojo veselo naravo navduševal Britance. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.