Harry in Meghan: Vojvoda za ženo izbral ganljivo darilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Res je pravi princ!
Oglej si celoten članek

Ko se je vojvodinja Meghan udeležila tradicionalne parade Trooping the Colour, se je na njeni levi roki zasvetil nov prstan. Gre za tako imenovani „eternity ring“ (prstan večnosti), ki ji ga je za prvo obletnico poroke poklonil mož, vojvoda Harry.

Prstan je po pisanju BAZAAR.com oblikovala Lorraine Schwartz. Krasi ga neprekinjena vrsta diamantov, med katerimi so trije nekaj posebnega … Harry je namreč želel, da so med dragocenimi kamenčki tudi Meghanin, Archiejev in njegov rojstni kamen. Po besedah vira je bila Meghan zelo ganjena.

Foto: Profimedia meghan markle

Prstan tako krasi zeleni smaragd za Archieja, modri safir za Harryja in zeleni peridot za Meghan. Vsak kamen ima pomen. Pravijo, da safirji varujejo in so simbol ljubezni ter zvestobe, peridot lastniku vliva moči, povečuje ljubezen med zakoncema, odpravlja živčnost in daje upanje, smaragdi pa so simbol ponovnega rojstva in ljubezni.

Idejo za darilo je Harry dobil od svojega brata Williama, ki je Kate ob rojstvu prvega sina poklonil takšen prstan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.