Harry in Meghan: Za medene tedne sta si izbrala "dolgočasno“ destinacijo

Spletna stran Paxe Six meni, da je to najbolj dolgočasen kraj na svetu. So se šalili?
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova novopečena soproga bosta na medene tedne menda odpotovala v Kanado in ne v Afriko. Tako poroča portal TMZ. Par bo ljubezenske počitnice preživel v letovišču Fairmont Jasper Park Lodge v provinci Alberta.

Harry in Meghan seveda ne bosta spala v navadni gozdni uti, ampak luksuzni koči. Velika je 500 kvadratnih metrov, ima šest spalnic in kopalnic. Celotno letovišče je veliko skoraj 300 hektarjev.

Kočo, ki je bila zgrajena leta 1930, sta rada obiskovala že kralj George in kraljica Elizabeta, tukaj je počitnikovala tudi Harryjeva babica. Leta 2000 so jo obnovili.

Magazin Drama pri Harryju in Meghan: Zato še nista odpotovala na medene tedne

Meghan Kanada veliko pomeni, saj je tukaj nekaj let živela. V tej državi so namreč snemali serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri je igrala eno od glavnih vlog. Poleg tega je zelo blizu Amerika, kjer živijo Meghanini prijatelji, ki jih bo po medenih tednih verjetno na hitro obiskala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.