Harry Potter dobil svoje kondome

Foto: Žurnal24 Oboževalci Harryja Potterja bodo presrečni, če si bodo lahko oblekli nevidni pla
Produkcijska hiša Warner Bros. toži švicarsko podjetje, ki proizvaja kondome, ker so svoje izdelke poimenovali Harry Popper. Tudi na ovitkih je narisan kondom, ki v roki drži čarovniško paličico.
Oglej si celoten članek

Švicarsko podjetje Magic X, ki se ukvarja s proizvajanjem kondomov, je močno razjezilo produkcijsko hišo Warner Bros., ko je na ovitkih svojih izdelkov začelo prikazovati kondom, ki spominja na slavnega čarovnika Harryja Potterja.

Ta v roki drži čarovniško paličico in nosi očala z okroglimi okvirji, ki so značilna za čarovniškega junaka. Za piko na i so kondom poimenovali Harry Popper.

Foto: Žurnal24 Harry Potter Harry Popper

Srečali se bodo na sodišču
"S tem izdelkom so ogrozili podobo moje stranke. Vsak, ki bo pogledal kondom, bo v njem videl Harryja Potterja," je tožbo pojasnil odvetnik studiev Warner Bros.

Predstavnik podjetja Magic X pa je v zagovor svoje stranke povedal, da "izdelek nima nikakršne povezave s Potterjem".

Spor se bo nadaljeval na sodišču, kjer se bodo odločali, ali bodo kondome umaknili iz prodaje in prepovedali njihovo nadaljnjo proizvodnjo. Odločitev sodišča bo znana čez nekaj tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.