Magazin > Bizarno
25 ogledov

Harry Potter dobil svoje kondome

Oboževalci Harryja Potterja bodo presrečni, če si bodo lahko oblekli nevidni pla Žurnal24 main
Produkcijska hiša Warner Bros. toži švicarsko podjetje, ki proizvaja kondome, ker so svoje izdelke poimenovali Harry Popper. Tudi na ovitkih je narisan kondom, ki v roki drži čarovniško paličico.

Švicarsko podjetje Magic X, ki se ukvarja s proizvajanjem kondomov, je močno razjezilo produkcijsko hišo Warner Bros., ko je na ovitkih svojih izdelkov začelo prikazovati kondom, ki spominja na slavnega čarovnika Harryja Potterja.

Ta v roki drži čarovniško paličico in nosi očala z okroglimi okvirji, ki so značilna za čarovniškega junaka. Za piko na i so kondom poimenovali Harry Popper.

Harry Potter Harry Popper | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Srečali se bodo na sodišču
"S tem izdelkom so ogrozili podobo moje stranke. Vsak, ki bo pogledal kondom, bo v njem videl Harryja Potterja," je tožbo pojasnil odvetnik studiev Warner Bros.

Predstavnik podjetja Magic X pa je v zagovor svoje stranke povedal, da "izdelek nima nikakršne povezave s Potterjem".

Spor se bo nadaljeval na sodišču, kjer se bodo odločali, ali bodo kondome umaknili iz prodaje in prepovedali njihovo nadaljnjo proizvodnjo. Odločitev sodišča bo znana čez nekaj tednov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.