Harryjevo novo dekle podobno bivši

Foto: Žurnal24 Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters)
Princu Harryu dela družbo novo dekle, ki je nadvse podobno njegovemu nekdanjemu dekletu Chelsy.
Oglej si celoten članek

Po šestih letih zveze sta se pred mesecem dni razšla princ Harry in Chelsy Davy. Vendar je Harry fazo prebolevanja očitno preskočil, saj naj bi na zmenek že večkrat peljal svetlolaso lepotico, 26-letno Gemmo Wilkinson.

"Zelo je podobna Chelsy in Harry ima rad blondinke. Harry in Gemma se že nekaj let gibljeta v istih družbenih krogih v Londonu in pred kratkim sta se začela sestajati, ko so ju skupni prijatelji predstavili drug drugemu," je razkril vir blizu princa. "Zdi se, da je Harry nad njo povsem prevzet. Trenutno ni še nič resnega, vendar kdo ve, kaj prinese prihodnost. Za zdaj še oba uživata v razmerju brez obveznosti."

Princa naj bi minuli mesec Chelsy zapustila, ker ji je dejal, da se še ni pripravljen ustaliti. A se ni zgodilo prvič, da se je par razšel. Junija je namreč Chelsy Harryju očitala, da ne podpira njenih načrtov, da bi postala odvetnica, zato se je z družino vrnila domov v Južno Afriko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.