Magazin > VIP
30 ogledov

Harryjevo novo dekle podobno bivši

Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Princu Harryu dela družbo novo dekle, ki je nadvse podobno njegovemu nekdanjemu dekletu Chelsy.

Po šestih letih zveze sta se pred mesecem dni razšla princ Harry in Chelsy Davy. Vendar je Harry fazo prebolevanja očitno preskočil, saj naj bi na zmenek že večkrat peljal svetlolaso lepotico, 26-letno Gemmo Wilkinson.

"Zelo je podobna Chelsy in Harry ima rad blondinke. Harry in Gemma se že nekaj let gibljeta v istih družbenih krogih v Londonu in pred kratkim sta se začela sestajati, ko so ju skupni prijatelji predstavili drug drugemu," je razkril vir blizu princa. "Zdi se, da je Harry nad njo povsem prevzet. Trenutno ni še nič resnega, vendar kdo ve, kaj prinese prihodnost. Za zdaj še oba uživata v razmerju brez obveznosti."

Princa naj bi minuli mesec Chelsy zapustila, ker ji je dejal, da se še ni pripravljen ustaliti. A se ni zgodilo prvič, da se je par razšel. Junija je namreč Chelsy Harryju očitala, da ne podpira njenih načrtov, da bi postala odvetnica, zato se je z družino vrnila domov v Južno Afriko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.