Hasselhoff do golega

Foto: Žurnal24 David tudi na podelitvi nagrad MTV ni bil trezen. (Foto: Flynet)
David Hasselhoff je izdal biografijo. Na 400 straneh je opisal svoje največje uspehe in neuspehe. Izdal pa je tudi veliko pikantnih skrivnosti iz svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Hasselhoff v knjigi Making Waves o svojem prvem seksu: "Leta 1968 sem se prvič zares zaljubil. Sandy Burle je bila svetlolaso in modrooko dekle iz zelo konzervativne družine. […] Vinjena po šolskem plesu sva se odločila, da bova tisti večer začela z eksperimentiranjem. Odšla sva v klet njene hiše, kjer bi doživela svoj prvi seks. A v ključnem trenutku je zaspala."

Hasselhoff o alkoholizmu: "Ko sem bil na turneji ali po snemanjih, so se člani ekipe zvečer odpravili v bare. Naslednji dan so pripovedovali, kakšna dekleta so spoznali v lokalih in me vprašali, kaj sem jaz počel zvečer. Odvrnil sem jim, da sem spraznil mini bar hotelske sobe. […] Pred težavami sem si zatiskal oči in to me je počasi ubijalo."

Hasselhoff o seriji Baywatch in Pameli Anderson: "Na plaži je bilo vroče kot v peklu. Morje je bilo onesnaženo. Igralke so imele vsak teden večji nedrček, novo tetovažo, ki jo je bilo treba prekriti, in novo življenjsko krizo."

Hasselhoff o uspehu: "V Guinnessovo knjigo rekordov sem se zapisal kot najbolj gledani televizijski igralec vseh časov. Po mojem nastopu s pesmijo Looking For Freedom v nemški oddaji Thomasa Gottschalka sem na dan prodal 27 tisoč plošč."

Hasselhoff o čustvih: "Svojo čustveno plat sem podedoval po očetu. Moja hči me je celo vprašala, ali sem homoseksualec. Vprašal sem jo, zakaj me to sprašuje. Odvrnila je: 'Ker se razjočeš za vsako malenkost.'."

Hasselhoff o smrtnem strahu med snemanjem serije Baywatch: "Kisikova jeklenka me je udarila po glavi. Ko sem se spet zavedel, sem plaval pod vodo in imel polna pljuča vode. Pomislil sem: 'Če umrem, bo gledanost zagotovo strmo narasla'."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.