Magazin > VIP
20 ogledov

Hasselhoff do golega

David tudi na podelitvi nagrad MTV ni bil trezen. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
David Hasselhoff je izdal biografijo. Na 400 straneh je opisal svoje največje uspehe in neuspehe. Izdal pa je tudi veliko pikantnih skrivnosti iz svojega življenja.

Hasselhoff v knjigi Making Waves o svojem prvem seksu: "Leta 1968 sem se prvič zares zaljubil. Sandy Burle je bila svetlolaso in modrooko dekle iz zelo konzervativne družine. […] Vinjena po šolskem plesu sva se odločila, da bova tisti večer začela z eksperimentiranjem. Odšla sva v klet njene hiše, kjer bi doživela svoj prvi seks. A v ključnem trenutku je zaspala."

Hasselhoff o alkoholizmu: "Ko sem bil na turneji ali po snemanjih, so se člani ekipe zvečer odpravili v bare. Naslednji dan so pripovedovali, kakšna dekleta so spoznali v lokalih in me vprašali, kaj sem jaz počel zvečer. Odvrnil sem jim, da sem spraznil mini bar hotelske sobe. […] Pred težavami sem si zatiskal oči in to me je počasi ubijalo."

Hasselhoff o seriji Baywatch in Pameli Anderson: "Na plaži je bilo vroče kot v peklu. Morje je bilo onesnaženo. Igralke so imele vsak teden večji nedrček, novo tetovažo, ki jo je bilo treba prekriti, in novo življenjsko krizo."

Hasselhoff o uspehu: "V Guinnessovo knjigo rekordov sem se zapisal kot najbolj gledani televizijski igralec vseh časov. Po mojem nastopu s pesmijo Looking For Freedom v nemški oddaji Thomasa Gottschalka sem na dan prodal 27 tisoč plošč."

Hasselhoff o čustvih: "Svojo čustveno plat sem podedoval po očetu. Moja hči me je celo vprašala, ali sem homoseksualec. Vprašal sem jo, zakaj me to sprašuje. Odvrnila je: 'Ker se razjočeš za vsako malenkost.'."

Hasselhoff o smrtnem strahu med snemanjem serije Baywatch: "Kisikova jeklenka me je udarila po glavi. Ko sem se spet zavedel, sem plaval pod vodo in imel polna pljuča vode. Pomislil sem: 'Če umrem, bo gledanost zagotovo strmo narasla'."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.