Hayden Panettiere: "Zaželite mi srečo"

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Hayden Panettiere spet na zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Igralka Hayden Panettiere je po rojstvu hčerke odkrito spregovorila o poporodni depresiji, za katero se je zdravila že lanskega oktobra. Njenih težav pa očitno še ni konec, čeprav se je zdelo, da je bolezen premagala. Igralka se bo namreč spet vpisala na kliniko v zvezni državi Utah, saj ima občutek, da spet izgublja nadzor nad svojimi čustvi.

"Poporodna depresija vpliva na vsa področja mojega življenja. Namesto, da bi začela ponavljati nezdrave mehanizme, sem se odločila, da si vzamem čas, da razmislim o svojem zdravju in življenju," je na družbenem omrežju zapisala igralka in dodala: "Zaželite mi srečo."

Zapis se je pojavil kmalu po javni objavi informacije, da igralkine serije Nashville ne bodo več snemali.

Igralkin zaročenec, boksar Wladimir Klitschko, se ni strinjal s tem, da Hayden o svoji bolezni obvesti javnost. A svetlolaska ga ni poslušala. "Sita sem bila življenja v strahu. Vse sem povedala. Mnenje drugih me ne zanima. Bolj, kot sem se odprla, bolj so me ljudje sprejemali. Deležna sem bila podpore in ljubezni," je še razložila zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.