Hčerka Cindy Crawford pokazala svoj pravi obraz in šokirala

Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber
Si Cindy zatiska oči?
Oglej si celoten članek

Hčerka nekdanje manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber, je v svetu mode že iskano ime. O njenih kariernih dosežkih se sicer ne govori tako veliko kot o njeni teži.

Kaia je videti kot okostnjak. Njene noge so suhe kot vžigalice, tako kot tudi njene roke. Nazadnje pa so šokirale njene fotografije, ki so bile posnete na letališču v Los Angelesu. 16-letnica se je vrnila iz Pariza, kjer je potekal teden mode. Odeta je bila v široka oblačila, njen obraz pa je bil bled, pogled prazen. Mladenka je bila videti, kot da je izjemno utrujena oziroma bolna.

Cindy se na govorice, da ima njen otrok motnjo prehranjevanja, ni odzvala. Je pa priznala, da so manekenke v teh časih pod večjim stresom kot nekoč. "Moja konfekcijska številka je bila 36. Nikoli nisem bila pretirano suha in s tem se nikoli nisem obremenjevala. Dekleta so smela imeti prsi, boke, nekaj "odvečnega“ mesa. Danes pa se od manekenk pričakuje, da so veliko bolj suhe kot manekenke v mojih časih.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.