Magazin > VIP
5865 ogledov

Hčerka Cindy Crawford pokazala svoj pravi obraz in šokirala

kaia gerber
1/6
Si Cindy zatiska oči?

Hčerka nekdanje manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber, je v svetu mode že iskano ime. O njenih kariernih dosežkih se sicer ne govori tako veliko kot o njeni teži.

Kaia je videti kot okostnjak. Njene noge so suhe kot vžigalice, tako kot tudi njene roke. Nazadnje pa so šokirale njene fotografije, ki so bile posnete na letališču v Los Angelesu. 16-letnica se je vrnila iz Pariza, kjer je potekal teden mode. Odeta je bila v široka oblačila, njen obraz pa je bil bled, pogled prazen. Mladenka je bila videti, kot da je izjemno utrujena oziroma bolna.

Cindy se na govorice, da ima njen otrok motnjo prehranjevanja, ni odzvala. Je pa priznala, da so manekenke v teh časih pod večjim stresom kot nekoč. "Moja konfekcijska številka je bila 36. Nikoli nisem bila pretirano suha in s tem se nikoli nisem obremenjevala. Dekleta so smela imeti prsi, boke, nekaj "odvečnega“ mesa. Danes pa se od manekenk pričakuje, da so veliko bolj suhe kot manekenke v mojih časih.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.