Hčerki očitala kilograme

Foto: Reuters Khloe in njen mož, košarkar Lamar Odom se trudita zanositi. (Foto: Reuters)
Kris Jenner se je tokrat spravila na hči Khloe. Očitala ji je, da se, namesto da bi promovirala njihov dietni preparat Quicktrim, medijem hvali s tem, koliko piškotov je pojedla.
Oglej si celoten članek

Da pri Kardashianovih ni nikoli dolgčas, vemo že kar nekaj časa. Tokrat je za prelitje tračarskega črnila poskrbela matrona Kris. Hčerki Khloe je očitala, da sabotira Kardashianov izdelek za izgubo teže Quicktrim.

"Sploh ti ni mar in to me zelo zelo žalosti, saj sem v promocijo tega izdelka vložila veliko truda. Ne zdi se mi primerno, da medijem govoriš, koliko piškotov si pojedla med obroki,“ je Khloe očitala Kris.

Ta pa ji je odvrnila, da poskuša obdržati enako težo, saj naj bi to povečalo možnosti za zanositev. "To, da mi očitaš, da zaradi mojih kilogramov uničujem celotno znamko, me zelo boli. Sem pač debela. Želiš, da zanosim ali želiš, da shujšam? Govoriš mi, da želiš, da bi imela otroka, po drugi strani pa me siliš v neko neumno dieto. Ne morem ti dati obojega,“ ji je med drugim navrgla Khloe.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.