Magazin > VIP
27 ogledov

Hčerki očitala kilograme

Khloe in njen mož, košarkar Lamar Odom se trudita zanositi. (Foto: Reuters) Reuters
Kris Jenner se je tokrat spravila na hči Khloe. Očitala ji je, da se, namesto da bi promovirala njihov dietni preparat Quicktrim, medijem hvali s tem, koliko piškotov je pojedla.

Da pri Kardashianovih ni nikoli dolgčas, vemo že kar nekaj časa. Tokrat je za prelitje tračarskega črnila poskrbela matrona Kris. Hčerki Khloe je očitala, da sabotira Kardashianov izdelek za izgubo teže Quicktrim.

"Sploh ti ni mar in to me zelo zelo žalosti, saj sem v promocijo tega izdelka vložila veliko truda. Ne zdi se mi primerno, da medijem govoriš, koliko piškotov si pojedla med obroki,“ je Khloe očitala Kris.

Ta pa ji je odvrnila, da poskuša obdržati enako težo, saj naj bi to povečalo možnosti za zanositev. "To, da mi očitaš, da zaradi mojih kilogramov uničujem celotno znamko, me zelo boli. Sem pač debela. Želiš, da zanosim ali želiš, da shujšam? Govoriš mi, da želiš, da bi imela otroka, po drugi strani pa me siliš v neko neumno dieto. Ne morem ti dati obojega,“ ji je med drugim navrgla Khloe.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.