Hči mu je zapravila milijone

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med pričanjem na sojenju bankirju Gerhardu Gribkowskyemu v Münchnu je prvi mož formule 1 Bernie Ecclestone razkril tudi nekaj zanimivosti iz svojega zasebnega življenja.
Oglej si celoten članek

Bernie Ecclestone je priznal, da naj bi šele pred kratkim odkril, koliko ga je v resnici stala poroka njegove hčerke Petre. "Bil sem šokiran, ko sem videl račun za 12 milijonov funtov. Soproga Slavica je obljubila, da bo uredila vse okoli plačevanja, vendar mi končniega zneska ni povedala. Ko sem videl, koliko denarja se je bilo potrošilo za pijačo, sem znorel. To je absurdno," je povedal Bernie.

Na sodišču je prišla na dan še ena pikantna podrobnost. Britanski milijarder je povedal, da je imel med 24-letnim zakonom s Slavico ljubico. Bankir Gribowsky, proti kateremu je Bernie pričal, je bil prijatelj njegove nekdanje soproge in Slavica naj bi od njega velikokrat poskušala izbezati informacije o ljubimkah svojega tedanjega soproga.

Bernie tudi trdi, da ga je Gribowsky leta 2006 izsiljeval za 27 milijonov funtov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:14 19. November 2011.

    ne ne dam ti prav..jaz vem, kaj sem prestajal v svojem življenju, ko danes nekaj imam. če starši imajo, je …

  • 02:02 13. November 2011.

    Naj si sama zasluži, ne pa, da že celo življenje fotra ožema. Če bi morala do denarja priti sama, gotovo …

  • 23:09 12. November 2011.

    miliarde dolarjev in skopari za svojo hčerko, ja generacija mojih očetov in mater so bili v zgodovini človeštva najslabši starši....zakaj, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.