Hči našega bivšega politika pokazala stanovanje, luksuz, da te kap!

Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko Foto: Instagram Anja Jenko
Lepotica živi življenje, kot iz pravljice …
Oglej si celoten članek

Anja Jenko, model in spletna vplivnica, živi na veliki nogi in tega ne skriva. Potovanja, draga oblačila, lepotne operacije, luksuzno stanovanje … Ni, da ni, bi se lahko reklo. Njen Instagram profil se zdi kot profil hollywoodskih zvezdnikov, Anja pa je te dni pokazala tudi svoje prostorno novo stanovanje v centru Ljubljane, ki ji ga je kupil oče Janko Jenko, bivši politik in poslovnež, kot nam je zaupala pred časom. 

Razkrila je, da je njen najljubši kotiček steklena omara, kjer shranjuje modne dodatke prestižnih znamk. Nekaj posebnega pa sta tudi kuhinja in kopalnica, preverite v galeriji!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:09 18. September 2021.

    Njegov denar je ok, potem bi lahko bili tudi njegovi geni.. Ampak ne, te je treba z operacijo zredirat s …

  • 07:28 17. September 2021.

    Lahko je s tujim k...m po koprivah opletat!!!

  • 05:55 17. September 2021.

    Če si usamljen brez prijateljev ki ne moreš deliti ta luksuz potem ostane prazna duša.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.